Кількість
|
Вартість
|
||
|
Добре знайомий джин смакує по-новому, якщо у нього вичавити жменю літньої смородини. По-новому насичено, кислувато і вибухово ягідно.
Смородиновий джин єдиний з лінійки проходить подвійну мацерацію.
Спершу настоюється на смородині, ялівцю та іншому букеті авторських спецій. А згодом проходить через холодну дистиляцію і дробну перегонку на мідному обладнанні, вдруге мацерується на смородині. Завдяки цьому напій набуває шляхетного кольору марсала й ексклюзивного смаку.
Гурмани можуть посмакувати в чистому вигляді з льодом. Або ж у коктейлях Негроні, Мартіні, Веспер чи Джин-тонік.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 5℃
Метод виготовлення: холодна дистиляція та подвійна мацерація