Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фісташкова ніжність, закоркована у пляшку. Знайомий солодкавий смак необсмажених тропічних горіхів у поєднанні з родзинками та корицею.
Для виготовлення використовуємо свіжі несолоні й необсмажені фісташки. Перетираємо їх в кремову пасту для кращої мацерації. Родзинки та кориця додають фісташкам нових барв.
Основою є наш виноградний Eau de Vie, виготовлений методом холодної дистиляції. Фісташковий спайсер має щільну, густу консистенцію. Смак виграє віддаленими бананом та персиком.
Може бути аперитивом і дигестивом. Вдало доповнює десерти й теплі напої – від кави до шотландського Ег-нога.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 18℃
Метод виготовлення: продукт мацерації та холодної дистиляції