Кількість
|
Вартість
|
||
|
Щоб створити квітковий джин, ми зібрали в один букет лаванду, ромашку, чорнобривці та інші ботанікали. Це все той же культовий англійський напій, але з особливим смаком і магічним виглядом.
Отримати цей сапфіровий колір джину нам допомогли квітки анчану. У натуральності можна переконатися, змішавши квітковий джин з тоніком, соком лимона чи лайму – він миттєво змінить колір на пурпурний.
Як всі інші джини лінійки, виготовляємо напій методом мацерації та холодної дистиляції. Вони дозволяють пом’якшити джин і водночас зберегти насичений і культовий смак.
Стане головним інгредієнтом для коктейлів на основі джину, а особливо – для Авіації. Можна смакувати і в чистому вигляді з льодом.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 5℃
Метод виготовлення: холодна дистиляція та мацерація