Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кришталевий, легкий абрикосовий бренді. Напій ламає стереотип про те, що міцний алкоголь не може бути смачним і м’яким.
APRICOT DISTILL – наш ексклюзивний продукт, результат сміливих та успішних експериментів.
Метод холодної дистиляції дозволив витягнути з натуральних абрикос максимум смаку та аромату.
Смак в міру солодкавий, абрикосовий. Деінде відчутні нотки джему, ванілі, віддалений персик. Ніжний аромат абрикоса грає нотами мигдалю та джему. Посмак акцентований і довгий.
Можна використати як основу до абрикосового Brandy Sour. А ще смакуватиме з імбирним елем та в легких коктейлях типу Collins.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 12℃
Метод виготовлення: холодна дистиляція