Кількість
|
Вартість
|
||
|
Яблучний бренді збиває з пантелику смакові рецептори. Манливий, п’янкий, гармонійний і збалансований, немов у келих вичавили соковите зелене яблуко. Міцний алкоголь може бути смачним і м’яким.
Таким має бути класний яблучний бренді за нашою версією: легким, солодкавим, збалансованим. Зі смаком пирога та без зайвих відтінків.
Виготовляємо його методом холодної дистиляції, який дозволяє нейтралізувати спиртозність і отримати гармонійний напій з довгим яблучним посмаком та приємною гіркуватістю.
Це знахідка для коктейлю Apple Pie Sour. Також оригінально смакує із содовою та слайсом свіжого яблука, або ж з тоніком і лаймом.
Додаткова інформація:
Рекомендована температура вживання: 12℃
Метод виготовлення: холодна дистиляція